Hogyan segíthetsz?

A Kastély Erdélyben Alap

A Kastély Erdélyben Alapot 2016-ban alapítottuk meg a Kastély Erdélyben program keretében. Az alap célja, hogy különböző kampányok révén adományt gyűjtsön a program különböző tevékenységeinek támogatására. Az első ilyen kampányunk a Kastély Erdélyben online bolt elindításával veszi kezdetét, ahol erdélyi dizájnerek egyedi tervezésű alkotásait, ajándéktárgyait lehet megvásárolni, és ahol a vásárló az egyes termékek megvásárlásával a Kastély Erdélyben Alapot is támogatja. 

A tervezéskor arra kértük a dizájnereket, hogy a kastély fogalmához kapcsolódó képzettársításokat, hangulatokat – például nosztalgia, elegancia, szabadidő, természetközeliség, történelmi korok, építészeti stílusok, kastélykert, mesevilág, tündérkert stb. használják inspirációforrásként. Továbbá, ragaszkodtunk ahhoz, hogy ezek a termékek erdélyi művészek munkái legyenek, és amennyiben lehetséges helyi, természetes anyagokból készüljenek el. Célunk ezáltal egyszerre népszerűsíteni a helyi művészek munkáit, illetve a helyi, fenntartható megoldásokat.

Vásárolj a Kastély Erdélyben online boltban, és minden egyes vásárlással támogasd a Kastély Erdélyben mozgalmat.  Legyél részese történetünknek, támogasd mozgalmunkat!